SØM OG TJENESTER - Jeg syr det du drømmer om!
RSS Bli fan

Siste innlegg

Snart 10 år!
Nye smykker igjen!
Nye smykker!
Det er visst helg!
Travle tider!

Kategorier

10 år!
Hva skjer?
Varer
drevet av

En systues hverdag! (Og litt til)

Ny blogg! Jeg prøver meg ut i den store verden!

Hei der ute!
Og velkommen til bloggen min!
Jeg må jo prøve å henge med i tiden jeg og! Det kommer nok ikke noe her hver dag, men litt innsikt i hverdagen i en systue skal dere få! Og siden firmaet mitt også driver innen musikk kommer det nok noe om det og skal dere se! ;-)
 
I disse dager henger det masse brudekjoler her hos meg. Bryllupssesongen har utvidet seg veldig! I og med at det her blitt veldig vanskelig å få kirke og selskapslokaler om sommeren har flere begynt å finne andre tider av året å gifte seg på. Det merker jeg godt! Januar pleier alltid å være en rolig tid, men ikke i år nei!
 
 : Godt fornøyd! : Flott kjole!
 : Flink jente!
I tillegg har jeg startet med sømkurs! Og det er kjempegøy! Det første kurset var forrige helg. Det var 5 deltakere som alle var i godt humør, og var veldig flinke til å jobbe hele helgen gjennom! Se noen bilder fra helgen her!
 
Tusen takk til Lillestrøm Sysenter for at jeg får holde kursene mine hos dere!
 
 
Neste kurs blir 11-13.feb!
 
Det var det for i dag! Håper dere vil følge meg her inne!
 
 
 
Ha en god helg videre!
 

0 Kommentarer på Ny blogg! Jeg prøver meg ut i den store verden!:

Kommentarer RSS

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment
Website Builder drives av  Vistaprint