SØM OG TJENESTER - Jeg syr det du drømmer om!
RSS Bli fan

Siste innlegg

Snart 10 år!
Nye smykker igjen!
Nye smykker!
Det er visst helg!
Travle tider!

Kategorier

10 år!
Hva skjer?
Varer
drevet av

En systues hverdag! (Og litt til)

En liten oppdatering!

Da var det blitt fredag igjen jo! Å som tiden flyr!
 
Det ble ikke noe tid til bloggskriving før i kveld, men nå skal jeg ta det igjen! :-)
Jeg ble hengende litt etter tidsskjemaet mitt i forrige uke, hadde en tann som lagde litt problemer og jeg var hos tannlegen 4 ganger i løpet av en uke. Men nå har den roet seg! Så denne uken har inneholdt noen laaange dager med jobbing.
På mandag var det tre kunder innom. En for å hente en ballkjole som jeg hadde tilpasset, en for å hente en brudekjole jeg hadde tilpasset og en for å levere en brudekjole til reperasjon.
På tirsdag hadde jeg en første prøving av en fin 50-talls inspirert brudekjole. Alt så lovende ut, og bruden er hittill veldig fornøyd!
Etter å ha jobbet til 2 om natten, natt til onsdag hadde jeg 2 kunder innom på ettermiddagen på onsdag. En leverte og prøvde inn til omsøm, og en hentet en ferdig tilpasset brudekjole.
Onsdager er også dagen da koret jeg dirigerer, Gregos, har øvelse, og jeg var selvfølgelig der på kvelden! Vi øver til en stor gospelkonsert med storband og proffe solister, 13.mars, og det er en flott gjeng som øvde godt og konsentrert denne onsdagen!
Torsdagen startet med en første-prøving av en kort selskapskjole i thai-silke, som skal være ferdig om 4 uker, og ble fulgt opp ev 3 innleveringer av plagg til omsøm og en henting av tilpasset brudekjole. Bruden var kjempefornøyd, og det er alltid koselig og gøy!
I dag har jeg vært på Lillestrøm sysenter for å gjøre avtaler i forhold til sømkurset neste helg, og å kjøpe inn stoff til en brudekjole jeg skal gjøre noe med. De er alltid så hyggelige der nede, og hjelpsomme. Det er så godt å ha et sted å gå til og få så god hjelp!
Vi fant ut at vi kunne få til å gjøre plass til en til på sømkurset, så da kan jeg ha med 6 elever! Det er ganske bra!
 
Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen et pip hvis du er her inne å leser :-) Er det noe du kan tenke deg å vite mer om når det gjelder søm? Spør meg, så kan jeg svare her! (Eller mail hvis du ønsker!)
 
En full arbeidshelg står foran meg, og jeg skriver litt mer i morgen kveld! Jeg vurderer å kjøpe meg ny symaskin, og vil gjerne ha deres synspunkter i morgen!
 
Ha en flott helg alle sammen!

4 Kommentarer på En liten oppdatering!:

Kommentarer RSS
bente on fredag 4. februar 2011 23.30
Du har nok å drive med, vil jeg tro! Så bra. De sømkursene er så flott. Godt tiltak, håper mange ser muligheten. Klem
Svar på kommentar


Vigdis on lørdag 5. februar 2011 12.41
DU er gof, HAnne- som syerske, lærer og venn. Lykke til med kurset ditt!
Svar på kommentar
 
vigdis on lørdag 5. februar 2011 12.42
jeg mener GOD!!!!


Hanne on lørdag 5. februar 2011 21.53
Takk for positive kommentarer! Klem
Svar på kommentar

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment
Website Builder drives av  Vistaprint