SØM OG TJENESTER - Jeg syr det du drømmer om!
RSS Bli fan

Siste innlegg

Snart 10 år!
Nye smykker igjen!
Nye smykker!
Det er visst helg!
Travle tider!

Kategorier

10 år!
Hva skjer?
Varer
drevet av

En systues hverdag! (Og litt til)

Ny symaskin?

Et par kjoler er klare etter dagens jobbing. Et par bruder kan få kjolene sine :-)
I dag tenkte jeg at jeg skulle presentere en liten problemstilling, og håper på litt tilbakemeldinger på hva dere tenker!
Jeg vurderer veldig å kjøpe meg en ny symaskin, den jeg syr på i dag er 20 år gammel og mangler de mange finessene som finnes på de nye maskinene på markedet i dag. Men den er solid og til å stole på! Den duger til det jeg gjør til daglig, men har begynt å hoste litt.
Jeg har en Bernina maskin, og så først på hva som finnes av Bernina maskiner i dag. Og det er mye bra der, men de er utrolig kostbare!De koster nesten dobbelt så mye som f.eks Brother-maskiner som jeg har sett på nå. Jeg skal prøve å sy på brother-maskiner neste helg for å prøve ut litt, men sånn jeg ser det nå så har jeg et valg mellom denne: http://www.brother.no/g3.cfm/s_page/63850/s_level/23600/s_product/QC1000F1 og denne: http://www.brother.no/g3.cfm/s_page/63850/s_level/23370/s_product/NV1500ZW1. Det er noen tusenlapper som skiller de fra hverandre. Den ene er en ren symaskin, og den andre en sy- og brodermaskin.
Jeg får av og til spørsmål om å dekorere kjolene jeg syr, og det vil gjøre det mye enklere å gjøre dette på maskin! Men er det verdt 5-6000kr? Hva tenker dere?
Som sagt må dette prøves ut i praksis også, det holder dessverre ikke å bare se på spesifikasjonene. Det er veldig viktig at maskinen står stødig på bordet f.eks. Den må være solid/tung nok til å ikke ta seg en tur på bordet når jeg syr. Det er store kronglete arbeidsoppgaver jeg har av og til og da må jeg ikke måtte passe på maskinen i tilegg!
Store beslutninger som må tas her! :-)
 
Håper dere har en fin lørdagskveld!

0 Kommentarer på Ny symaskin?:

Kommentarer RSS

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment
Website Builder drives av  Vistaprint