SØM OG TJENESTER - Jeg syr det du drømmer om!
RSS Bli fan

Siste innlegg

Snart 10 år!
Nye smykker igjen!
Nye smykker!
Det er visst helg!
Travle tider!

Kategorier

10 år!
Hva skjer?
Varer
drevet av

En systues hverdag! (Og litt til)

Travle tider!

Heisan!
Det tok visst litt tid før jeg var her igjen! Litt vel mye har skjedd på den private fronten, og tiden til bloggen har blitt litt nedprioritert!
Men nå er jeg tilbake!
De siste ukene har gått med til å tilpasse mange brudekjoler og å ha en del førsteprøvinger av både brudekjoler og selskapskjoler. En selskapskjole er ferdig sydd og ble utlevert til en godt fornøyd kunde tidligere i uka! Det er alltid hyggelig!
 
Den andre delen av mitt firma, musikkformidlingen, har vært veldig aktiv de siste ukene! To helgeseminar, onsdagsøvelser og stor avslutning med Gospelkonsert i går kveld! En fantastisk opplevelse! Som dirigent og inspirator er det godt med sånne gode enderesultater! Vi repeterer konserten i Bø i Telemark onsdag kveld kl.1930. Det blir ikke mindre fantastisk!
 
Så er jeg i full gang igjen neste uke, med omsøm og 2.prøvinger av brudekjoler. Kalenderen er snart fullbooket til midten av august. Bra for meg, men ikke fullt så bra for kundene mine som ikke får kommet til meg ;-)
 
I løpet av uka skal jeg få ordnet med bilder av de nyinnkjøpte smykkene som jeg nevnte her sist gang! Masse flotte saker!
 
Beklager igjen den lange pausen, håper dere vil følge meg videre! Og det hadde vært veldig hyggelig om akkurat du la igjen en liten kommentar til meg! :-)
 
Er det noe dere lurer på, eller har lyst til å vite mer om er det bare å spørre!

1 Kommentar på Travle tider!:

Kommentarer RSS
Vigdis on tirsdag 15. mars 2011 20.32
Du gir deg ikke så lett. Og det er kvalitet i absolutt alt du gjør!
Svar på kommentar

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment
Website Builder drives av  Vistaprint